Tilaa meiltä myös kuvat

Otamme myös kuvia

Jos olet nyt luomassa uusia kotisivuja, ja haluat sinne entistäkin parempaa graafista näkyvyyttä, voit huoletta turvautua Kotisivuvelhon puoleen.

Olemme juuri nyt nimittäin lanseeranneet uuden palvelun, jonka avulla voimme tuottaa sinulle pelkästään graafista sisältöä.

Tämä palvelu on varsinkin siinä tilanteessa hyvä, jos sinulla on jo valmiiksi omasta takaa tekstit kotisivullesi. Tämä on etenkin yleistä siinä tapauksessa, mikäli ensimmäinen versio kotisivuistasi on jo luotu kauan aikaa sitten.

Velho ei kuitenkaan kaihda vanhojakaan kohteita. Uusien kuvien laitto sivustolle voi käytännössä tuoda sinulle saman efektin kuin pieni sisustaminenkin voi tuoda. Uudella ilmeellä myös asiakkaasi pääsevät varmasti näkemään sen, että tarjolla on aina toisinaan myös muitakin palveluita, kuin niitä samoja ja vanhoja jo nähtyjä tuotteita.

Voimme tuottaa sinulle kuvia seuraaville alustoille:

  • Normaalit kotisivut
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Google -palveluiden kuvat

Mihin voin tilata kuvat

Mihin voit tilata kuvat

Jos haluat, voit juuri nyt tilata kotisivullesi kuvia usealla eri tapaa. Vaikka Velhon tärkeimpiin valtteihin kuuluukin vain ja ainoastaan kotisivujen luonti, on tarjolla myös muita mahdollisuuksia kuvien tilaamiseen.

Kotisivuvelho.fi

Yski esimerkki jonka kanssa voimme myös mahdollisesti auttaa ovat sosiaalisen median kuvasi. Voimme esimerkiksi itse saapua paikalle kuvaamaan kohdetta, tai sitten voit itse lähettää meille kuvia asioista, jotka haluat julkaista sosiaaliseen mediaasi.

Valikoimme näistä otoksista luonnollisesti parhaat, ja käymme sitten yhdessä läpi asiakkaan kanssa sen, että mitä kuvia käytetään milläkin alustalla.

Luonnollisesti tulemme myös auttamaan sinua siinä, että eri alustoille lähettämämme kuvat ovat aina oikean kokoisia, eivätkä kooltaan liian suuria.

Nykyään kuvia voikin käyttää todella monella eri tapaa. Esimerkiksi eri alustoille jakamalla omia kuviasi voit aina varmistua siitä, että mahdolliset tulevat asiakkaasi löytävät tuotteesi ja tarjouksesi.

Tämän lisäksi kuvilla voi myös kätevästi viestiä kaikista uusista tarjouksista. Kukapa jaksaisikaan lukea satojen sanojen mittaista esseetä, kun tarjolla voisi olla yksi ja yksinkertainen kuva, josta kävisi ilmi kaikki tärkeät asiat esimerkiksi tarjoukseen liittyen.

Kauanko kuvien saamisessa kestää

Toimitus voidaan toimittaa jopa 24h sisällä

Kuvien saamisen nopeus riippuu täysin siitä, että kuinka paljon niitä tarvitaan kerralla, sekä mahdollisista muista haasteista. Mikäli sinulla on jo kuvat valmiina, voimme saada niistä ensimmäiset ladattua sivuillesi jopa saman päivän aikana.

Luonnollisesti suurta määrää kuvia ei kannata ladata kerralla, joten tulemme auttamaan sinua valikoimaan kaikista kuvista parhaat. Näin tulet heti varmistumaan siitä, että kotisivusi ovat varmasti laadukkaan graafiset.

Mikäli et ole tyytyväinen saamiisi kuviin, voimme aina auttaa sinua löytämään jonkin toisen option. Toisinaan esimerkiksi täysin uudet kuvat saattavat olla ratkaisu, kun taas toisinaan pelkkä kuvan uudelleen rajaaminen saattaa olla avain ongelman ratkaisemiseksi.

Muistathan myös tutustua muihin jo aikaisemmin julkaisemiimme artikkeleihin. Sen lisäksi, että tarjoamme apua kuvien kanssa on sivustomme kautta saatavilla myös muita palveluita.

Esimerkiksi sisällön tuottaminen saattaa olla oiva apu lisätä jo olemassa olevan sivuston näkyvyyttä. Tämän lisäksi voit myös löytää täältä kaikki muut Kotisivuvelhon tarjoamat palvelut, joita voit tilata itsellesi tai yrityksellesi.

Tämän lisäksi sinun kannattaa myös lukea kolme vinkkiä tukemaan kotisivujesi mainostusta. Kyseisten vinkkien avulla voit myös itse päästä alkuun preesenssisi lisäämisen kanssa verkossa.

Koskaan ei nimittäin ole liian myöhäistä lisätä omaa näkyvyyttään verkossa. Etenkin vuosien 2021 ja 2022 aikana olemme päässeet näkemään isoja harppauksia netin kautta tapahtuvassa kaupassa.

Nykyään lähes kaikkia palveluita sekä tuotteita voi ostaa netistä. Siksi tarjolla onkin jo valmiiksi laaja markkina asiakkaita, jotka ovat valmiita kokeilemaan uusia tuotteita.

Jos sinulla on jokin uniikki tuote tai palvelu, kannattaa sille luoda oma näkyvyys verkkoon niin pian kuin mahdollista, jos budjettisi sen vain suinkin sallii.