Voimme kirjoittaa sinulle sisältöä

Jos olet perustamassa täysin uusia kotisivuja kannattaa sinun ottaa harkintaan myös copywriting palvelu jota tarjoamme. Palvelumme avulla kirjoitamme sinulle sekä tuotteillesi laadukasta sisältöä. Voit myös pyytää meitä tekemään tarkennettua mainontaa yrityksesi puolesta copywriting palvelun avulla.

Copywriting palvelun esittely

Voit tilata meiltä sisältöä

Kun tilaat palvelumme aloitamme ensiksi siitä, että otamme sinuun yhteyttä. Ilmaisen konsultoinnin avulla kartoitamme ne asiat jotka meidän tulee tieää yrityksestäsi sekä tuotteista joita myyt kotisivuillasi tai sosiaalisessa mediassa.

Autamme sinua myös löytämään mahdollisia kilpailijoita jotka saattavat haastaa sinua internetissä. Kerromme myös mahdollisen markkinatilanteen kilpailusta sekä siitä, että millä hakusanoilla sinun olisi taloudellisesti kannattava kilpailla.

Kun kohderyhmä ja tilanne on saatu selvitettyä on aika keskittyä kanavoimaan laadukkaan tekstin avulla yrityksesi osaaminen sekä tuotteet yhdeksi laadukkaaksi paketiksi. Copywriting palvelumme avulla saat helposti ja vaivattomasti kerrottua asiakkaallesi kaikki ne tärkeät syyt joiden johdosta asiakkaasi tulisi valita juuri sinut.

Jos tekstisi on liian vaikeaa lukea tai siinä eivät käy ilmi kaikki tärkeät asiat on erittäin epätodennäköistä, että asiakas tilaisi tuotteesi tai myymäsi palvelun. Jos asiakas ei tilaa palveluasi siirtyy hän todennäköisesti tilaamaan sen kilpailevalta yritykseltä heidän kotisvujensa kautta.

Jos olet aloitteleva kirjoittaja ja haluat itse oppia lisää kirjoittamisesta, kannattaa sinun tutustua netissä saatavilla oleviin oppaisiin. Useat eri sivustot tarjoavat hakukoneoptimointi oppaan täysin ilmaiseksi. Niiden tietojen avulla sinun pitäisi päästä hyvin jyvälle siitä, että mitä sisältöä juuri sinun tulisi harkita sivustollesi. Jos kirjoitat sisältösi itse pääset nopeasti kokeilemaan sitä, että miten se toimii juuri sinun sivustollasi.

Mitä on Copywriting?

Laadukkaalla sisällöllä kerrot palveluidesi arvon sekä laadukkuuden houkuttelevasti. On tärkeää, että et jätä asiakkaitasi pulaan palvelusi kanssa. Asiakkaasi haluavat tietää kaikki tärkeimmät asiat tuottamastasi palvelusta välittömästi. Jos he eivät tätä tietoa saa siirtyvät he ostamaan palvelun jostain muualta.

Optimoimalla sivustollasi olevan sisällön saat asiakkaan ostamaan palvelun juuri sinulta. Asiakkaan tehdessä ostopäätöstä tulee hän varmasti vertailemaan tarjoamaasi tuotetta tai palvelua muihin vastaaviin palveluihin tai tuotteisiin. Laadukkaan sisällön avulla varmistat sen, että juuri sinun myymäsi tuote jää mieleen.

Voit myös tehostaa markkinointiasi ja nostaa sisältösi arvoa nopeasti ja vaivattomasti päivittämällä jo olemassa olevaa sisältöä. Autamme sinua erittäin mielellämme päivittämään myös sellaista sisältöä joka jo löytyy sivustoltasi tai sosiaalisen median tileiltäsi. Käymme sisällön tarkkaan läpi, jonka jälkeen voimme suoraan siirtyä päivittämään sisältöäsi.

Yhtenä etuna laadukkaassa copywriting palvelussa on se, että se tuo sinulle asiakkaita passiivisesti. Kun asiakas saapuu kotisivuillesi esimerkiksi yöllä et ole todennäköisesti vastaamassa asiakkaan kysymyksiin. Laadukas sisältö tekee tämän puolestasi, jonka jälkeen asiakas voi jättää sinulle yhteydenottopyynnön. Tämän pyynnön jälkeen voit siirtyä lukitsemaan kaupan asiakkaasi kanssa.

Näin myymme tuotetta sivuillasi kirjoittamisen avulla

Kun myymme tuotetta tai palvelua sivuillasi sisällön avulla keskitymme eritysesti kolmeen myynnin tärkeimpään elementtiin. Ensimmäisenä tavoitteenamme on kiinnittää asiakkaan huomio. Tämä tehdään yleensä kiinnostavalla tekstillä sekä laadukkailla kuvilla. Kun asiakkaan huomio on kiinnitetty ja hän alkaa lukemaan sisältöä on aika siirtyä itse myyntiin.

Kommunikoimme asiakkaan kanssa tarjoamalla hänelle ratkaisun mahdolliseen ongelmaan. Kerromme myös tärkeimmät asiat tuotteestasi. Näin asiakas saa selkeän kuvan tuotteesta sekä pavelusta jota myyt.

Viimeisenä seikkana kiinnitämme huomiota etenkin luotettavuuten. Jos asiakkaan luottoa ei saada voitettua ensimmäisen minuutin aikana laadukkaalla sisällöllä ei asiakas tule lukemaan loppuja sivusta.  Nämä kaikki kolme asiaa ovat erittäin tärkeitä asioita muista sivustoa luodessa. Ilman näiden kolmen asian tekemistä et tule saamaan asiakkaita yhtä helposti. Tulojen maksimointi asiakasvirrasta on erittäin tärkeää kaiken kokoisille yrityksille suomessa.